Ξεμούδιασε ο ΠΑΟ με τον Πανελευσινιακό (6-0), για 90 λεπτά ο Εσιέν

Λόγω των εκλογών δεν υπάρχουν αγώνες για τη Super League το Σαββατοκύριακο και ο Παναθηναϊκός έπαιξε φιλικό στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό.

Το «ξεμπούκωμα» των επιθετικών του (Μπεργκ-Καρέλη), το πρώτο 90λεπτο του Μάικλ Εσιέν και το ντεμπούτο του Τελάντερ είναι αυτά που κρατά ο Παναθηναϊκός από το φιλικό 6-0 κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Οι πράσινοι παρατάχθηκαν με αρκετούς «βασικούς», προκειμένου ο Γιάννης Αναστασίου να τους δώσει την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν. Η πρώτη φάση ήρθε στο 8’ με τον Δημόπουλο να ανατρέπει τον Καρέλη, που έβγαινε φάτσα με το γκολ και τον διαιτητή Κορδολαίμη να του δείχνει κόκκινη.

Μπορεί η απόφασή του να ήταν σωστή –βάσει κανονισμών- ωστόσο παρά και την προτροπή των ανθρώπων του τριφυλλιού να παραμείνει ο αντίπαλος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο, για να μην χαθούν οι ισορροπίες, αυτό δεν συνέβη…

Με τους γηπεδούχους λοιπόν να παίζουν με δέκα παίκτες, ήταν αναμενόμενο οι φιλοξενούμενοι να ανακτήσουν πλήρως τα ηνία του ματς και να παίζουν ουσιαστικά μονότερμα. Πέραν δύο καλών σουτ (με Μπεργκ), μέχρι το 30’ δεν είχαν κάτι σπουδαίο να παρουσιάσουν και η νωθρότητα ήταν αυτή που είχε κάνει την εμφάνισή της.

Ωστόσο, ένα δεκάλεπτο ξέσπασμα απέναντι στους δέκα του Πανελευσινιακού ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό. Στο 31’ ο Καρέλης τέλειωσε όμορφα την μπαλιά του Ζέκα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπεργκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (από σέντρα Καλτσά). Οι ρόλοι των δύο αντιστράφηκαν στο 36’, ενώ στο 39’ ο Καλτσάς από σκόρερ έγινε εκ νέου δημιουργός, με τον Σουηδό να πετυχαίνει δεύτερο τέρμα με το αριστερό για το 4-0. Το 5-0 του πρώτου μέρους έγινε με τον Καρέλη (εξίσου δεύτερο τέρμα του) από πάσα Χουχούμη.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Γιαννακόπουλος (73’ Βασίλας), Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Τελάντερ, Χουχούμης, Εσιέν, Ζέκα (46’ Αγγελόπουλος Β.), Ατζαγκούν, Καλτσάς, Καρέλης, Μπεργκ (46’ Λάμπρου).

Πηγή: skai.gr