Champions League: Νέο σόου Κριστιάνο Ρονάλντο – Τραυματισμός σοκ για Σο –Γκολ ο Μήτρογλου

Ο CR7 έφτασε τα 80 γκολ στη διοργάνωση, τρία περισσότερα από τον Λιονέλ Μέσι που παίζει με την Μπαρτσελόνα σήμερα στην Ιταλία απέναντι στη Ρόμα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Ολλανδία από την Αϊντχόβεν, ενώ το σοκ της βραδιάς ήταν ο τραυματισμός του Λουκ Σο. Ο αριστερός μπακ της κορυφαίας αγγλικής ομάδας, υπέστη τραυματισμό-σοκ από απίστευτα άγρια επέμβαση του Μεξικανού αμυντικού της Αϊντχόφεν Μορένο στα πρώτα λεπτά της συνάντησης, σε φάση που ήταν αποβολή και πέναλτι αλλά ο Ιταλός διαιτητής Ριτσόλι έκανε τα στραβά μάτια και δεν καταλόγισε τίποτα. Η Γιουνάιτεντ αν και προηγήθηκε στο σκορ, τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 στο "Philips Stαdion".

Στο ντέρμπι της πρεμιέρας η Γιουβέντους νίκησε 2-1 τη Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ, η οποία απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο "μικραίνει" στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και σε αυτό το παιχνίδι έγινε πάντως σοβαρό διαιτητικό λάθος, αφού οι "Πολίτες" προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Κομπανί που δεν έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Βέλγος έκανε εμφανές επιθετικό φάουλ στον Κιελίνι, τον οποίο "εξανάγκασε" σε αυτογκόλ.

Στη Λισσαβόνα, ο Μήτρογλου «σφράγισε» τη νίκη της Μπενφίκα επί της Αστάνα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, με το 12ο τέρμα του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά:

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Παρί Σεν Ζερμέν-Μάλμε 2-0 (4΄ Ντι Μαρία, 61΄ Καβάνι)
Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ 4-0 (30΄ Μπενζεμά, 55΄ πεν., 63΄ πεν., 81΄ Ρονάλντο)

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Βόλφσμπουργκ-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1-0 (40΄ Ντράξλερ)
Αϊντχόφεν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (45΄+ Μορένο, 57΄ Νάρσινγκ - 41΄ Μέμφις)

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Γαλατασαράι-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2 (18΄, 25΄ Γκριζμάν)
Μπενφίκα - Αστάνα 2-0 (52΄ Γκαϊτάν, 62΄ Μήτρογλου)

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Μάντσεστερ Σίτι-Γιουβέντους 1-2 (57΄αυτ. Κιελίνι - 70΄ Μάντζουκίτς, 81΄ Μοράτα)
Σεβίλη-Γκλάντμπαχ 3-0 (47΄πεν. Γκαμεϊρό, 66΄πεν. Μπανέγκα, 84΄ Κονοπλιάνκα)
Πηγή: skai.gr