Ο διασυρμός συνεχίζεται, ευτυχώς που διόρθωσε τα κακώς κείμενα η ΕΠΟ

Μπορεί η ΕΠΟ σε ανακοίνωσή της να τόνιζε ότι διόρθωσε τα κακώς κείμενα στην Εθνική, όμως κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στην αναμέτρηση με την Φινλανδία, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το "διπλό" από το "Γ. Καραϊσκάκης" (0-1).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την τέταρτη εντός έδρας ήττα του στα προκριματικά του EURO 2016 (δεν σκόραρε και στα τέσσερα ματς), αποχαιρετώντας και επίσημα το όνειρο της παρουσίας του στα γήπεδα της Γαλλίας το επόμενο καλοκαίρι.

Πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα αν η διοίκηση Γκιρτζίκη δεν διόρθωνε αυτά τα κακώς κείμενα;

Η "γαλανόλευκη" είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα (έκανε 11 τελικές στο πρώτο ημίχρονο), όμως το γεγονός ότι οι παίκτες της δεν μπορούσαν να βρουν στόχο σε συνδυασμό με την έλλειψη φαντασίας στο δεύτερο 45λεπτο έφεραν την "τιμωρία" στο 75’.

Οι ακίνδυνοι Φινλανδοί εκμεταλλεύτηκαν το παθητικό μαρκάρισμα των αμυντικών και με μικρή δόση τύχης ο Πονγιάπαλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη.

Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με το σφύριγμα να βρίσκει την Εθνική στον πάτο της βαθμολογίας του ομίλου και τους 10.000 φίλους της, που βρέθηκαν στο γήπεδο για να την στηρίξουν, να αποδοκιμάζουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Τσάνας):
Καρνέζης, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Σάμαρης (86’ Ταχτσίδης), Αραβίδης (68’ Κονέ), Φορτούνης, Καρέλης (77’ Φούντας), Μήτρογλου.

Φινλανδία (Κανέρβα): Χραντέσκι, Αρκιβούο, Χάλστι, Αραγιούρι, Ούρονεν, Ρινγκ, Σπαρβ, Τοΐβιο, Χετεμάι, Χαμαλάινεν (46’ Σαντίκ, 79’ Ματίλα), Πούκι (67’ Πογιανπάλο).

* Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο τερματοφύλακα της Βέροιας, Αστέριο Μαρκούση.
Πηγή: soccerplus.gr