Σείστηκε η Τούμπα στην παρουσίαση του Μπερμπάτοφ (video)

Αποθεωτική υποδοχή επιφύλαξαν στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ περίπου 10.000 φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στα εξέδρες της Τούμπας κατά την επίσημη παρουσίαση του Βούλγαρου άσου.

Ο Μπερμπάτοφ δήλωσε μπροστά στον κόσμο: "Είναι απίστευτο. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Δεν το περίμενα. Είμαι ένα απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο. Ο πατέρας μου έχει γεννηθεί 50 χιλιόμετρα μακριά από εδώ. Είμαστε κάτι σαν αδέρφια. Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι θα παλέψω και εδώ, γιατί είμαστε σαν αδέρφια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την επιμονή του να με φέρει εδώ, να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος. Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί".

Ο νεοαποκτηθείς άσος στην συνέχεια υπέγραψε μπάλες και τις κλώτσησε προς την εξέδρα γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

Αφού τράβηξε φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο την εξέδρας ο Βούλγαρος επιθετικός πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, υπογράμμισε: "Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας εδώ. Ντίμιταρ, καλώς ήρθες στο σπίτι σου. Εδώ θα βιώσεις την ενέργεια και το πάθος των υπέροχων οπαδών μας. Αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας του. Εκ μέρους του ιδιοκτήτη σε καλωσορίζουμε στην Τούμπα. Από σήμερα είσαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Σου ευχόμαστε να έχεις αξιομνημόνευτη πορεία στον ΠΑΟΚ".

Πηγή: soccerplus.gr