"Είμαστε έτοιμοι" είπε στην αναχώρηση της Εθνικής ο Κατσικάρης

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε με αυτοπεποίθηση για την προετοιμασία που έχει κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, αλλά και την ικανοποίηση του για την ως τώρα συνεργασία με την ομάδα.

Αναλυτικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε: "Είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Δουλέψαμε σκληρά όλοι για περίπου έναν μήνα και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε έτοιμοι μετά από έναν μήνα σκληρής δουλειάς και θέλουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι μέσα στο τουρνουά. Είναι ευλογία να συνεργάζεσαι με αυτούς τους παίκτες αλλά και να ζεις καθημερινά μαζί τους. Γιατί γίνεσαι και εσύ καλύτερος και ξέρουμε ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο".

Ο αρχηγός, Νίκος Ζήσης πρόσθεσε ότι: "Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα Το σημαντικό όμως είναι να είμαστε έτοιμοι στο χιαστί. Να περάσουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια, γιατί στους "4" όλα μπορούν να γίνουν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε βήμα-βήμα. Σίγουρα στοχεύουμε ψηλά και για αυτό θα παλέψουμε.

Τέλος ο Κώστας Κουφός δήλωσε ότι: "Έχουμε προετοιμαστεί καλά για τη διοργάνωση. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί", ενώ φάνηκε να μην ασχολείται με την παρουσία των NBAer στις ομάδες. Παρά το γεγονός ότι η Εθνική μας φέτος έχει τέσσερις παίκτες που προέρχονται από το ΝΒΑ, κατέληξε ότι: "Δεν έχουν σημασία οι NBAers. Είναι συνολική η προσπάθεια. Και όλοι θα παλέψουμε για το καλό της ομάδας".
Πηγή: skai.gr