Ανώτερη η μπάλα από το σεξ σύμφωνα με τον Μπουσκέτς!

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς προχώρησε σε σύγκριση ανάμεσα σε δύο από τις μεγαλύτερες απολαύσεις για έναν άνδρα, ενώ αναφέρθηκε και στο «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ντε Χέα στην Ρεάλ.

Στο ποδόσφαιρο, η ευτυχία διαρκεί τρεις με τέσσερις ώρες. Το σεξ, από την άλλη πλευρά, μπορεί να κρατήσει μόνο ένα λεπτό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός διεθνής αμυντικός μέσος στο ισπανικό τηλεοπτικό σόου "El Hormiguero".

"Μετά από ένα κακό παιχνίδι πηγαίνεις απλά σπίτι, κλείνεις την πόρτα και δεν θέλεις να βγεις για τρεις ή τέσσερις ημέρες. Οι οπαδοί δεν σε προσβάλλουν μετά από μία άσχημη ημέρα αλλά πολλοί από αυτούς σου υπενθυμίζουν ότι δεν ήταν και η καλύτερή σου μέρα".

Αναφορικά με την αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης να «κλείσει» τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο 27χρονος άσος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Φαινόταν μία τελειωμένη συμφωνία, συνήθως οι παίκτες είναι αυτοί που υποφέρουν καθώς δεν γνωρίζουν το μέλλον τους. Έχω λίγα να πω για αυτό το θέμα. Ο Ντε Χέα ήταν έτοιμος να αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά... Ανεξάρτητα πάντως από αυτό που έγινε θα είναι ευτυχισμένος".

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr