Κλείσιμο

Άνετα ο Παναθηναϊκός 4-0 την Καλλονή στην... ήσυχη Λεωφόρο!

Ένα από τα πιο εύκολα απογεύματα των τελευταίων ετών στο «Απόστολος Νικολαΐδης» πέρασε απόψε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε άνετα με 4-0 της ανίσχυρης Καλλονής στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Όπως στην πρεμιέρα εναντίον του Ηρακλή στη Μυτιλήνη (0-1) έτσι κι απόψε, η ομάδα της Λέσβου έδειξε ανέτοιμη για να σταθεί στο επίπεδο της Σούπερ Λίγκας και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, όταν στο γύρισμα του Ζέκα αμυντικοί και Χογκ μπερδεύτηκαν κι έδωσαν την ευκαιρία στον Καρέλη να γράψει το 1-0.

Ίδια η εικόνα και στη συνέχεια της αναμέτρησης, με τους νησιώτες εντελώς ανίκανους να απειλήσουν τους «πράσινους» και εν τέλει να πηγαίνουν στα αποδυτήρια έχοντας να ανατρέψουν διαφορά δύο τερμάτων, όταν στο 31΄ ο Ούκα έκανε μεγάλο λάθος σε γύρισμα προς τα πίσω και ο Μπεργκ, αφού πέρασε και τον Χογκ, έκανε το 2-0.

Στο 58ο λεπτό ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 3-0, με τρίτο διαφορετικό σκόρερ. Ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή της Καλλονής ο Καρέλης σούταρε, ο Μαλτέζος γκολκίπερ απέκρουσε ασταθώς και ο Ταυλαρίδης με κοντινή προβολή πρόσθεσε το όνομά του στους σκόρερ της συνάντησης.

Το τέταρτο γκολ ήταν απλώς θέμα χρόνου και σημειώθηκε τελικώς στο 80ό λεπτό, όταν στη βαθιά μπαλιά του Μπεργκ ο Καλτσάς γύρισε (δύσκολα) την μπάλα και ο Πέτριτς την έσπρωξε στα δίχτυα «μαλακώνοντας» την εξέδρα.

Βουβή διαμαρτυρία των φίλων του Παναθηναϊκού

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού επέλεξαν έναν διαφορετικό τρόπο διαμαρτυρίας προκειμένου να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκεια τους για την έως τώρα εικόνα του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα το πέταλο της Θύρας 13 παρέμεινε βουβό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Σε κανένα σημείο του αγώνα κανείς από τις θύρες 13-14 δεν χειροκρότησε, κανείς δεν φώναξε ούτε ένα σύνθημα και κανείς δεν αποδοκίμασε. Ακόμα και στα γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός εις βάρος της Καλλονής υπήρξαν χειροκροτήματα απ' όλες τις άλλες θύρες αλλά όχι από το πέταλο των οργανωμένων στην Θύρα 13.

Μια εικόνα σίγουρα πρωτόγνωρη καθώς ΑΝ και στο γήπεδο υπήρχαν κοντά στους 8.000 η ατμόσφαιρα ήταν σαν να γινόταν το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.

Συνθήματα για τον Παναθηναϊκό από το 87'

Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού σηκώθηκαν από τις θέσεις τους στο 87' της αναμέτρησης, με το σκορ να είναι στο 4-0, και στο 88' ακούστηκε το πρώτο σύνθημα με το "ΠΑΟ, ΠΑΟ, ΠΑΟ" να ακούγεται ρυθμικά καθώς και το "ΠΑΟ Θρησκεία Θύρα 13" ενώ ακολούθησε ο ύμνος του συλλόγου αλλά και ο ύμνος των φίλων του τριφυλλιού.


Πηγή: soccerplus.gr