Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου νέος "ποδοσφαιρικός εισαγγελέας" της ΕΠΟ

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών και Αθλητικός Εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα είναι ο νέος υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων της ΕΠΟ ("ποδοσφαιρικός εισαγγελέας") καθώς εξελέγη με μεγάλη πλειοψήφια από τη ΓΣ της ομοσπονδίας. Στη θέση του αναπληρωτή εξελέγη Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης.

Ο κ. Σιμιτζόγλου ο οποίος θα διατηρήσει και τη θέση που έχει ως "Αθλητικός Εισαγγελέας" - θέση που έχει να κάνει με ποινικές υποθέσεις - χειρίστηκε την υπόθεση της επίθεσης που δέχθηκε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χρ. Ζωγράφος και των καταγγελιών που ακολούθησαν από τον Ευ. Μαρινάκη κατά του Δ. Μελισσανίδη, ασκώντας ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων.

Κατά την πρώτη του θητεία είχε χειριστεί μεταξύ άλλων την υπόθεση Μπέου – Δαλούκα ασκώντας ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης κατά του νυν δημάρχου Βόλου.

Ο κ. Σιμιτζόγλου είναι και μέλος της νομοπαρακσευαστικής επιτροπής που συνέστησε ο αρμόδιος για τον αθλητισμό υπουργός προκειμένου να επεξεργαστεί το νέο αθλητικό νόμο.

Αναλυτικά, εξελέγησαν τα μέλη των Δικαστικών Οργάνων της Ομοσπονδίας τακτικοί δικαστές και εισαγγελείς, συνέπεια του νέου αθλητικού νόμου, ως ακολούθως:

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Άρθρο 62 Καταστατικού)

ΡΟΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΣΑΚΕΤΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΣΟΦΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΦΕΡΕΣΙΔΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (Άρθρο 63 Καταστατικού)

ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΑΡΙΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (Άρθρο 64 Καταστατικού)

ΒΛΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΔΕΜΕΣΤΙΧΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ
ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ (Άρθρο 61 παρ. 9 Καταστατικού)

ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ (Άρθρο 61 παρ. 9 Καταστατικού)

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η ΕΠΟ επιμένει στη θέση να μη στελέχωσει με τακτικούς δικαστές το Διαιτητικό Δικαστήριο που από φέτος θα λειτουγεί ως τρίτος και τελευταίος βαθμός.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr