Αναστασίου: Καταλαβαίνω τους φιλάθλους - Να μείνουμε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα σε αυτά που έλεγα παραμονές του ματς, ότι δηλαδή σε αυτό το επίπεδο κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Σε ένα ακόμη παιχνίδι χάσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε δύο δοκάρια, αλλά στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου δεχθήκαμε γκολ. Ισοφαρίσαμε πριν το τέλος του ημιχρόνου. Μας έλλειψε για ακόμα μια φορά το εύκολο γκολ», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός του «τριφυλλιού».

«Είπαμε στα αποδυτήρια να μπούμε στην επανάληψη με καθαρό μυαλό για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα κάνουμε. Αντ' αυτού δεχθήκαμε ένα δεύτερο χαζό γκολ και δυστυχώς τα λάθη στην Ευρώπη τιμωρούνται. Και πάλι αντιδράσαμε, ισοφαρίσαμε, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες του λέγοντας: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Προσπάθησαν, τα έδωσαν όλα, αλλά δεν τους βγήκε. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες και δεν βάζουμε το εύκολο γκολ. Ο σύλλογος βιώνει μία δύσκολη στιγμή. Θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, αλλά δυστυχώς οφείλουμε να συμβιβαστούμε με τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.»

Για τη συνέχεια υπογράμμισε: «Πρέπει να βρούμε δύναμη στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από την Κυριακή και να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να μειώσουμε τα λάθη μας», ενώ παραδέχθηκε πως «είναι δύσκολο να συνέλθεις μετά από τέτοια κατάσταση. Πρέπει να κερδίσουμε υα ματς που ακολουθούν, σίγουρα εάν έρθουν οι νίκες θα απαλύνουν κάποια πράγματα, αλλά σίγουρα κι ένας τέτοιος αποκλεισμός από την Ευρώπη είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε δυνατότητες, αλλά πρώτα πρέπει να βρούμε την ηρεμία μας».

Τέλος, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, καλώντας τους φιλάθλους να στηρίξουν τους παίκτες. «Μας στηρίζουν από την πρώτη μέρα. Καταλαβαίνω τη στενοχώρια τους αλλά κι εμείς στην ίδια θέση βρισκόμαστε. Τους υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε τη δουλειά και θα προσπαθήσουμε μέσα από τις νίκες που θα φέρουμε να τους δώσουμε χαρά. Ξέρω πως η ευρωπαϊκή πορεία είναι σημαντική για το σύλλογο, για όλους. Είναι άσχημες αυτές οι στιγμές, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, με πίστη σε αυτό που έχουμε θέσει σα στόχο. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά να κοιτάξουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Πρέπει να περιοριστούν τα πολλά λόγια από όλους μας», είπε.
Πηγή: skai.gr