Χαλαρά στους ομίλους ο ΠΑΟΚ, 1-1 εκτός έδρας με την Μπρόντμπι

Η Μπρόντμπι μπήκε με περισσότερο ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο, και πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης δημιούργησε κίνδυνο μπροστά από την εστία του Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ όσο περνούσε η ώρα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κάτσε εκτέλεσε φάουλ και ο Κόστα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά σημείωσε το 0-1 στο 21'.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν χάρηκαν για πολύ, αφού στο 27' ο Ρασάνι εκμεταλλεύτηκε σοβαρό λάθος του Γλύκου και με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Το 1-1, τελικά, σημάδεψε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών και έστειλε τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League. Ο Δικέφαλος μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι οι μοναδικές ομάδες που θα εκπροσωπήσουν από εδώ και πέρα την Ελλάδα στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μπρόντμπι: Ρένοβ, Άλμπρεχτσεν, Λάρσον, Ντουρμίσι, Ερνσκοβ, Ρασάνι, Φίρι (82' Χολστ), Νόργκααρντ, Χουλσάγκερ, Έρικσον (72' Πούκι), Σβαρτς (60' Ελμάντερ)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης (64' Σαββίδης), Κίτσιου, Κάτσε, Τζιόλης (64' Μακ), Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Κουλούρης (76' Δεληγιαννίδης)
Πηγή: soccerplus.gr