Aυτοκτονία για Παναθηναϊκό, 2-2 με Καμπάλα και εκτός Ευρώπης!

Για ακόμα ένα ματς ο Παναθηναϊκός εμφάνισε τις ίδιες παθογένειες, δέχθηκε ξανά πρώτος γκολ με αποτέλεσμα να τρέχει και να μην φτάνει, έδειξε τα ίδια αμυντικά κενά, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ετικέτα του φαβορί.

H Καμπάλα απέδειξε ότι είναι μια κανονική ομάδα, που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και το πήρε.

Οι Αζέροι δεν μάσησαν από την φλεγόμενη «Λεωφόρο», πήραν το 2-2 από το «τριφύλλι» χάρη σε δύο γκολ του Βραζιλιάνου Ντοντό (6’,60’) και πήραν την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League, απέναντι σε ένα Παναθηναϊκό που δεν έδειξε το παραμικρό σημάδι βελτίωσης από τα παιχνίδια με την Μπριζ.

Τα γκολ για τον Παναθηναϊκό πέτυχαν οι Μπέργκ (34') και Πέτριτς (78').

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκου προκάλεσε ένταση μετά τη λήξη του αγώνα αφού ο κόσμος γιούχαρε τους πάντες, ενώ περίπου 25 οπαδοί του "τριφυλλιού" εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και τα... έψαλαν σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Νάνο, Μπούρμπος (77' Λαγός), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς (67' Κλωναρίδης), Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης (67' Πέτριτς)

Καμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βέρνινταμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Σαντίγκοφ, Ζεκ (85' Ζαμάλοφ), Γκάι, Ζένιοφ, Ντοντό, Αντόνοφ
Πηγή: soccerplus.gr