Μπαλοτέλι: Έχω ήδη σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες στη ζωή

Μετά από μια καταστροφική σεζόν στη Λίβερπουλ, ο δανεισμός του Μάριο Μπαλοτέλι στη Μίλαν μοιάζει με σανίδα σωτηρίας για την καριέρα του. Ο ίδιος αναγνωρίζει πως τα έχει θαλασσώσει και εμφανίζεται αποφασισμένος να μη χάσει και αυτή την ευκαιρία.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι έγινε στη Λίβερπουλ, αλλά το σύστημα που χρησιμοποιούσε ο Μπρένταν Ρότζερς δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά μου. Στην αρχή έχασα πολλές εύκολες ευκαιρίες, μετά είχα λιγότερες ευκαιρίες, λίγη ατυχία, τραυματισμούς… Όλα πήγαν άσχημα. Όμως ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα, αποδέχτηκα τις αποφάσεις του προπονητή και πάντα ήμουν επαγγελματίας», τόνισε.

«Είμαι πια ώριμος και αυτό δεν ισχύει μόνο τώρα που ήρθα στη Μίλαν. Και στη Λίβερπουλ η συμπεριφορά μου και ο τρόπος ζωής μου ήταν φυσιολογικός. Δεν είχα προβλήματα στην προσωπική μου ζωή τον τελευταίο καιρό. Προπονούμουν σκληρά, ακόμη κι ατομικά, αλλά αν δεν το έκανα θα ήμουν νεκρός μετά την πρώτη μου προπόνηση με τη Μίλαν», πρόσθεσε.

«Είμαι πια 25, δεν είμαι παιδάκι. Έχω ήδη σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες. Στη ζωή δεν μπορείς να κάνεις σχέδια, αλλά κάποιες καταστάσεις που έρχονται στη ζωή σε κάνουν ώριμο. Η γέννηση της κόρης μου ή ο θάνατος του πατέρα μου είναι τέτοια γεγονότα. Λατρεύω την κόρη μου, όταν χαμογελά ο κόσμος όλος αποκτά χρώμα, ακόμη και στις πιο μαύρες στιγμές. Θέλω να τη φέρω πιο κοντά μου, όσο πιο κοντά γίνεται στο Μιλάνο», κατέληξε.
Πηγή: skai.gr