Με τον Φορτούνη να βάζει το... χέρι του, 3-0 τον Πανιώνιο ο ΟΣΦΠ

Χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλά στάνταρντ απόδοσης, ο ΟΣΦΠ «καθάρισε» με 3-0 τον Πανιώνιο στο Φάληρο στην πρεμιέρα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δυσκολεύτηκαν αρκετά δημιουργήσουν φάσεις προς την εστία του Παπαδόπουλου. Ο Φορτούνης στο 25’ άνοιξε το σκορ (φωνάζουν για χέρι στον Πανιώνιο στο στοπάρισμα της μπάλας) με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Μπουχαλάκης (72’) και Ντοσεβί (91’) οι σκόρερ των άλλων δύο τερμάτων των ερυθρολεύκων.

Ντεμπούτο για τους Ντα Κόστα και Σεμπά με τον πρώτο να ξεκινά βασικός.

Ο Φορτούνης ήταν ο κορυφαίος του αγώνα και εκτός από το τέρμα που πέτυχε, έβαλε το... χεράκι του στη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού. Είναι ο κινητήριος μοχλός του ΟΣΦΠ και καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η παρουσία του ήταν καταλυτική.

Ολυμπιακός (Μ. Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Πάρντο (75' Σεμπά), Ντουρμάζ, Φορτούνης (87' Ντοσεβί), Φινμπόγκασον (69' Χάρα).

Πανιώνιος (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Μπουμάλ, Μπακασέτας (77' Καθάριος), Ντουρμισάι (65' Ανσαριφάρντ).
Πηγή: soccerplus.gr