Γιαταμπαρέ: Ο Μίτσελ γύρναγε στο γήπεδο και έπαιρνε πόζες

Μετά τον Μπονγκ και ο Γιαταμπαρέ που συνεργάστηκε με τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό, «έθαψε» κανονικά τον Ισπανό τεχνικό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως κυκλοφορούσε στο γήπεδο και έπαιρνε πόζες!

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος από το Μάλι:

«Μπορεί η ομάδα να πήρε μαζί του δύο πρωταθλήματα, αλλά δεν έχω καλά λόγια να πω. Είναι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος. Σαν ποδοσφαιριστής της Ρεάλ ήταν σταρ κι ακόμη ζει σαν τέτοιος.

Από τη στιγμή που ήρθε, είχα πρόβλημα. Με έβαζε να παίζω δεξιά στη μεσαία γραμμή, μια θέση στην οποία δεν αισθάνομαι άνετα. Πήγα να τον συναντήσω και του εξήγησα. Μου είπε ‘άκου, ήθελα έναν δεξιό μέσο και μου είπαν ότι παίζεις εκεί’. Έμαθα στη συνέχεια πως ο ίδιος με ήθελε στην ομάδα, αλλά σταδιακά έχασα τη θέση μου στην ομάδα».

«Συμφωνώ με όσα είπε ο Μπονγκ. Γέλασα, γιατί κι εγώ σκεφτόμουν το ίδιο. Θα δείτε πώς θα χρησιμοποιεί τους δημοσιογράφους. Του αρέσει να τον φωτογραφίζουν πριν από τους αγώνες. Πάντα κυκλοφορούσε στο γήπεδο κι έπαιρνε πόζες.

Είναι ένας προπονητής με επιθετική φιλοσοφία, όπως ήταν και σαν παίκτης. Όμως δεν πιστεύω να τα καταφέρει στη Μαρσέιγ. Η Μαρσέιγ είναι μια δύσκολη ομάδα. Είναι διαφορετικός από τον Μπιέλσα. Εκείνος είναι λίγο τρελός, αλλά βάζει πάνω από όλα την ομάδα. Ο Μίτσελ είναι ο σταρ της ομάδας».

Ερωτηθείς για το αν θα πήγαινε στην Μαρσέιγ και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μίτσελ, απάντησε: «Θα ήταν απίθανο. Στο ποδόσφαιρο συναντάς κάποιους ανθρώπους και σε κάνουν να αγαπάς το ποδόσφαιρο ακόμη περισσότερο. Αυτός με έκανε να το μισήσω».

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr