Τα τελευταία λόγια του ρεπόρτερ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου (video)

Ο δημοσιογράφος που έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση χούλιγκαν, Ρασίμ Αλίγεφ, είχε προλάβει να μιλήσει on camera για το περιστατικό στο μέσο στο οποίο εργαζόταν, λίγες ώρες πριν ξεψυχήσει.

Ο 30χρονος Αλίγεφ έγινε στόχος 5-6 αγνώστων μετά από το πλάνο που τράβηξε και έδειχνε τον αρχηγό της Καραμπάγκ, Γιαβίντ Χουσεΐν, προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Europa League, να διαπληκτίζεται με Κύπριο δημοσιογράφο μετά από τον αγώνα των Αζέρων με τον Απόλλων Λεμεσού, αλλά και για σχόλιο που είχε κάνει στο facebook για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Αλίγεφ ήταν συχνά επικριτικός εξαιτίας της συμπεριφοράς του Χουσεΐν, ο οποίος στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων πανηγύρισε προκλητικά το γκολ πΤα τελευταία λόγια του νεκρού δημοσιογράφουου σημείωσε και μετά από το τέλος του επίμαχου αγώνα πανηγύρισε με μία σημαία της Τουρκίας.

Για την επίθεση συνελήφθη ένας ξάδερφος του Χουσεΐν, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, πάντως, να αρνείται κάθε ανάμιξη και τον σύλλογο να τον θέτει σε διαθεσιμότητα.

Ο Αλίγεφ είχε γράψει ότι ο Χουσεΐν δεν γνώριζε πώς να συμπεριφερθεί και πως έπρεπε να αποβληθεί από τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο Χουσεΐν φέρεται να προσβλήθηκε και να τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο για να διαμαρτυρηθεί και εν συνεχεία του ζήτησε συνάντηση από κοντά.

"Πήγα μόνος και ήταν πέντε ή έξι άντρες που μου επιτέθηκαν ταυτόχρονα", δήλωσε ο Αλίγεφ από την κλινική στην οποία νοσηλευόταν.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, όμως, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του από εσωτερική αιμορραγία.

Πηγή: soccerplus.gr