Με αποχή από το κουπόνι του ΟΠΑΠ απειλεί ο Ολυμπιακός

Συνέχεια στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΟΠΑΠ έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες δεν θέλουν να είναι στο κουπόνι του στοιχήματος αν δεν υπάρξουν κάποιες θεσμικές αλλαγές.

"Πάγια θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε σχέση με τις σχέσεις της ΟΠΑΠ με την Super League είναι ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα θεσμικό. Και αυτό πιστοποιείται και μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Δεν πρέπει να μένουμε ούτε σε φαινομενικές αντιδικίες ομάδων, ούτε στην επικοινωνιακή διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος.

Είναι δεδομένο μετά την απόφαση της ΕΕΑ ότι ο ΟΠΑΠ παρανόμησε πέρυσι και έβαλε εν γνώσει της παράνομα στο κουπόνι του στοιχήματος τα ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί αλλά δεν λύνεται μόνο με το να μην συμπεριλαμβάνονται μόνο οι αγώνες της ΑΕΚ στο κουπόνι του στοιχήματος. Καθότι οι αγώνες του υπόλοιπου πρωταθλήματος και άλλα στοιχήματα σε σχέση με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα συνεχίζουν να συμπεριλαμβάνονται.

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως έχει εκφραστεί και με εξώδικο προς τον ΟΠΑΠ είναι ότι αν δεν λυθούν τα θεσμικά θέματα και αν τα αρμόδια Υπουργεία δεν θεσμοθετήσουν για τα συγκεκριμένα προβλήματα, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να συμμετάσχουν οι αγώνες του στο κουπόνι του στοιχήματος", δήλωσε ο κ. Βρέντζος κατά την αποχώρησή του από το Δ.Σ. της Super League.

Στασιμότητα υπήρξε στα υπόλοιπα ζητήματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού, καθώς δεν συζητήθηκαν οι προτάσεις του Παναθηναϊκού για τους δανεικούς και το σύστημα των play-offs, ενώ δεν υπήρξε επικύρωση της βαθμολογίας και εγγραφή νέων μελών στη Super League (ΑΕΚ, Ηρακλής). Ολα τα ζητήματα αναμένεται να συζητηθούν την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ.

Αναφορικά με το θέμα της χορηγίας, τα μέλη της Super League αποφάσισαν να σταλεί νέα επιστολή στον ΟΠΑΠ, ζητώντας να μην ισχύσουν ορισμένοι από τους όρους που έχουν τεθεί για την υπογραφή νέας συμφωνίας, όπως η απαγόρευση στις ομάδες να μπορούν να διαφημίσουν στην φανέλα τους εταιρεία που δεν έχει σχέση με τον ΟΠΑΠ.

Το "παρών" στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League έδωσαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Αθηνά Μπαλωμένου, Στράτος Σωπήλης), ενώ απ’ αυτή απουσίασαν οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ και του Ηρακλή εν αναμονή της απόφασης για την Κέρκυρα, η οποία θα φέρει την επικύρωση της βαθμολογίας και την εγγραφή νέων μελών στην επόμενη Γ.Σ.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr