Ολυμπιακός: Διαψεύδει για Καμπιάσο, τελειώνει του Ερνάνι

Στη διάψευση του δημοσιεύματος που θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του Εστεμπάν Καμπιάσο προχώρησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, κυριακάτικη εφημερίδα έγραψε πως οι Πειραιώτες έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του Αργεντινού μέσου για να είναι έτοιμοι, εφόσον αποχωρήσει ο Παϊτίμ Κασάμι για άλλη ομάδα (υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φιορεντίνα και αραβικούς συλλόγους).

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και οι νταμπλούχοι Ελλάδας τονίζουν πως δεν υπάρχει θέμα Καμπιάσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λέστερ, παρά το γεγονός ότι αναδείχθηκε πολυτιμότερός της πέρυσι στην Premier League.

Τελειώνει του Ερνάνι

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του Ερνάνι, ο οποίος ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Από χθες είναι γνωστό ότι η διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Πόρτο για τη ρήτρα αποδέσμευσης φαίνεται πως δεν υφίσταται, με τους δύο συλλόγους να τα βρίσκουν σε ένα ποσό κοντά στα 5 με 5,5 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 23χρονος εξτρέμ αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τον περιμένει για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στο δεξί άκρο της επίθεσης.
Πηγή: skai.gr