Παναθηναϊκός: Βιντεοθεραπεία πριν τη ρεβάνς με Μπριζ στο Κορωπί

Βιντεοθεραπεία περιελάμβανε αποκλειστικά και μόνο το πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς πλέον η προετοιμασία τους για την ρεβάνς με τους Βέλγους μπαίνει στην τελική ευθεία.

Οι ποδοσφαίριστές του ΠΑΟ το πρωί της Κυριακής, βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης», προκειμένου να δουν το παιχνίδι της Μπριζ με την Μαλίν, το οποίο έληξε με την ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ να κερδίζει 3-0.

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του, το είχαν δει live φυσικά το παιχνίδι, από το Σάββατο, προκειμένου να ετοιμάσουν τις παρατηρήσεις που θα έπρεπε να επισημάνουν στους παίκτες λίγες ώρες αργότερα, σχετικά με τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της Μπριζμ.

Φυσικά, εκεί που στάθηκε περισσότερο ο «Ολλανδός» είναι στον τρόπο ανάπτυξης των Βέλγων, καθώς ο βασικός στόχος είναι να διατηρηθεί το μηδέν στην άμυνα, ενώ έδειξε και κάποιες αδυναμίες που παρουσιάζει η αντίπαλος του «τριφυλλιού» αμυντικά.

Αμέσως μετά, οι «πράσινοι» έμειναν ελεύθεροι και ανανέωσαν το ραντεβού στο Κορωπί για την Δευτέρα το απόγευμα, όταν και θα γίνει η τελευταία εν Ελλάδι προπόνησή τους, πριν την αναχώρηση για το Βέλγιο την Τρίτη.
Πηγή: skai.gr