Πήρε... μηνύματα η ΑΕΚ από την Χάποελ, φάνηκαν οι αδυναμίες

Μπορεί να έφτασε στη νίκη, 1-0, όμως δεν έπεισε. Το φιλικό με την Χάποελ Ιερουσαλήμ ήταν το πρώτο που έβγαλε μαζεμένα… θέματα για την ΑΕΚ, που έχει χρόνο για διορθώσεις.

Τον έλεγχο σε ολόκληρη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχε η Ένωση, που όμως δεν μπόρεσε να βγάλει ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία.

Η… ουσία ήρθε στο τελευταίο τέταρτο όταν ανέβηκε ο Μπαρμπόσα. Με προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Η είσοδος του Κορδέρο (έπαιξε δίπλα στον Σιμόες) βελτίωσε την κατάσταση, ενώ ήρθε και το γκολ με φωτοβολίδα του Γκάλο (68’).

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν χρησιμοποίησε τους Μπαρόχα και Βάργκας. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση στο αναπνευστικό, ενώ ο δεύτερος προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί.

ΑΕΚ: Ανέστης (57΄Βούρας), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Γκάλο), Λαμπρόπουλος (57’ Κολοβέτσιος), Τζανετόπουλος (57’ Άρθο), Πεταυράκης (57’ Σοϊλέδης), Ανάκογλου (57’ Σιμόες), Γιόχανσον (46’ Κορδέρο), Γροντής (79’ Φαγέ), Ζόριτς (46’ Αραβίδης), Μπαρμπόσα (46’ Πλατέλλας), Κρισάντους (46’ Τζεμπούρ)

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Σάιτχοφ, Νίμνι, Έρμον, Λέρμαν, Κόιν, Στάιν, Ναόρ Σαγκάγκ, Χαντάντ, Οζ Σαγκάγκ, Μπρουχιάν, Μπεν Λούλου.

Πηγή: skai.gr