Ανατρεπτικός Παναθηναϊκός, 2-1 την Μπριζ και βάσεις για πρόκριση

Τη μία ψυχρολουσία μετά την άλλη κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε ένα ματς που όλα ή σχεδόν όλα πήγαν στραβά.

Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Μπριζ στο 10’ με τον Μπολινγκολί, το χαμένο πέναλτι του Μπεργκ και η αποβολή του Σάντσεθ δοκίμασαν το χαρακτήρα των πρασίνων που ισοφάρισαν στο 37’ με τον Σουηδό και με πέναλτι του Καρέλη στο 65’ έφτασαν στο απίστευτο 2-1 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Κορυφαίοι για τους πράσινους που πάνε στη ρεβάνς του Βελγίου με το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα, ο Νίνης ο οποίος «θυσιάστηκε» στο ημίχρονο, ο Λαγός που τον αντικατέστησε κι έδεσε το κέντρο, αλλά και ο ακούραστος Ζέκα (μόνο συμπαίκτη ή οπαδό δεν μάρκαρε…), με τον ώριμο Πράνιτς. Καθοριστικός σε δύο τετ α τετ ο Κοτσόλης που φέρει, όπως και άλλοι, ευθύνη στο γκολ.

Λάθη στην αρχική επιλογή διάταξης από τον Αναστασίου που όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα διόρθωσε την κατάσταση και διαχειρίστηκε το ματς με τρόπο που τον δικαίωσε απόλυτα ακόμη και στα μάτια των επικριτών του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Κουτρουμπής, Ζέκα, Ατζαγκούν (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Νίνης (46’ Λαγός), Καρέλης (74’ Λουντ), Μπεργκ.

ΜΠΡΙΖ: Μπρουζές, Ντε Φο (80’ Κουλς), Ντουάρτε, Ντε Μποκ, Μεσελε, Μπολινγκολί (71’ Ντε Σουτερ), Σίμονς, Βάσκεθ (59’ Ισκιέρντο), Βάνακεν, Βόλμερ, Ντιαμπί.
Πηγή: skai.gr