Κατήγγειλε Μαρινάκη στην συνεδρίαση της ΕΕΑ ο Μελισσανίδης

Σε καταγγελία σε βάρος του Β.Μαρινάκη προχώρησε ο Δ. Μελισσανίδης κατά την διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον της ΕΕΑ την Τρίτη (28/07) όπου αποφασίστηκε ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να συμμετέχει στα κουπόνια του ΟΠΑΠ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε την άμεση διερεύνηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω της εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη παρά τους περιοριστικούς που του έχουν επιβληθεί και προειδοποίησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των μελών της Επιτροπής.

«Το έχουμε υπόψη μας και το διερευνούμε ήδη. Το ψάχνουμε», φέρεται να ήταν η απάντηση των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Επίσης, ο «Τίγρης» προσκόμισε δημοσιεύματα του Reuters από αναφορές της Ιντερπόλ και τόνισε στην ΕΕΑ: «Εδώ τον ψάχνει ολόκληρη Ιντερπόλ. Εσείς τι κάνετε;»

Παράλληλα ο κ.Μελισσανίδης που έδωσε το «παρών» στην συνεδρίαση της ΕΕΑ έπειτα από καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με την οποία η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν μπορεί να συμμετέχει στα κουπόνια του ΟΠΑΠ λόγω ασυμβίβαστου που προκύπτει από τη σχέση του με τις δύο πλευρές, φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με συγκεκριμένο μέλος της Επιτροπής.

Ο λόγος για τον Γεώργιο Βαμβακά που εκτός από μέλος της Επιτροπής είναι παράλληλα καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο «Τίγρης» φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να κατηγόρησε ανοικτά τον κ.Βαμβακά πως βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με…. Πειραιά με τα πνεύματα να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο όταν το μέλος της Επιτροπής ζήτησε να καταγραφούν στα πρακτικά τα όσα είπε ο Μελισσανίδης και η απάντηση του τελευταίου ήταν «Στ' **ίδια μου»!

Από τα "βέλη" του Μελισσανίδη δεν ξέφυγε ούτε ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης Χ.Πανόπουλος, με τον πρώτο να κατηγορεί το "αφεντικό" των Ακριτών πως εξέδωσε επίτηδες ανακοίνωση την Δευτέρα (27/07), για να τον στοχοποιήσει και να την χρησιμοποιήσει η Επιτροπή.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr