Αλαλούμ στην ΕΠΣ Θεσσαλίας που εμφανίζεται με δύο προέδρους!

Με δύο προέδρους εμφανίζεται η ΕΠΣ Θεσσαλίας. Από τη μία βρίσκεται ο εκλεγμένος από τη ΓΣ Αν. Μπατζιάκας που «ελέγχει» την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης και από την άλλα ο Χ. Πάσχος που παρουσιάζεται ως πρόεδρος έχοντας την πλειοψηφία των μελών του ΔΣ και προβαίνοντας σε αναδιάρθρωση.

Για τις επόμενες ημέρες έχουν συγκληθεί δύο ΔΣ. Το ένα από τον Αν. Μπατζιάκα για το Σάββατο 4/7. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με την ιδιότητα μου αυτή του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΠΣΘ), λόγω των τελευταίων γεγονότων, των αιτημάτων μεγάλου αριθμού Σωματείων – Μελών της Ένωσης με αίτημα της σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και των αυθαίρετων και ανυπόστατων ενεργειών εκ μέρους Μελών του ΔΣ, σύμφωνα με την διάταξη του αρθ. 33 του ισχύοντος Καταστατικού, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, το οποίο θα συνεδριάσει το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 και ώρα 14:00, στα γραφεία της ΕΠΣΘ, που βρίσκονται στο Βόλο και στην διεύθυνση Ροζού, αρ. 19 με θέματα ημερησίας διάταξης :

Λήψη απόφασης για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την διενέργεια αρχαιρεσιών και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΠΣΘ Αναστάσιος Μπατζιάκας», αναφέρει η ανακοίνωση .

Ωστόσο την Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα 14:00 θα γίνει σύγκληση διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΘ από τον έτερο πρόεδρο Χαράλαμπο Πάσχο με θέματα: 1) "Ενημέρωση από την ΕΠΟ για τα τεκταινόμενα στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, 2) Μετάβαση κλιμακίου του δ.σ. της ΕΠΣΘ στις έδρες των σωματείων για ενημέρωσή τους, 3) Διάφορα. Μάλιστα, στο συμβούλιο αυτό, θα προσκληθεί να συμμετάσχει ο κ. Τσάγγαρης, ο οποίος παίρνει τη θέση του παραιτηθέντα κ. Καραγιάννη.

Απέκτησε σύμμαχο στο ΔΣ της ΕΠΣΘ ο Αντώνης Ακτσιαλής

Μετά την παραίτηση και του Δημήτρη Καραγιάννη από μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΘ την θέση του κατέλαβε ο τρίτος αναπληρωματικός Κώστας Τσάγγαρης.

Ο κ. Τσάγγαρης ήρθε σε επικοινωνία με τον κ. Ακτσιαλή μεταφέροντάς του την υποστήριξη στις επιλογές του αλλά και την στάση του σχετικά με τα τελευταία ατυχή τεκταινόμενα ανάμεσα σε ΕΠΟ κι ΕΠΣΘ.

Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια για συνεργασία καθώς και το πράσινο φως στον κ. Αγγελόπουλο ώστε να υπολογίζει το νέο μέλος του ΔΣ στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου των επερχόμενων εκλογών στην Ένωση.
Πηγή: soccerplus.gr