Τα είπαν Γκιρτζίκης- Μαρκαριάν για το μέλλον της Εθνικής

Συνάντηση που κράτησε δύο ώρες είχε την Τετάρτη (1/7) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ.Γκιρτζίκης με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σέρχιο Μαρκαριάν, προκειμένου να κάνουν μια αποτίμηση της πορείας της Εθνικής.

Η Ελλάδα έπειτα από την ήττα- σοκ με 2-1 από τα Νησιά Φερόε βρίσκεται στην ουσία και με τα δύο πόδια εκτός της τελικής φάσης του EURO 2016 και ο δύο άνδρες φέρονται να συζήτησαν τα αίτια που η ομάδα παρουσιάζει μια τέτοια εικόνα, χωρίς να πέφτει το μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον Ουρουγουανό τεχνικό, αλλά και για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Παράλληλα η κουβέντα στράφηκε κα γύρω από τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο Μαρκαριάν για τον σχεδιασμό της Ομοσπονδίας, στο επίπεδο των μικρών Εθνικών ομάδων.

Οσον αφορά την θέση του στον πάγκο της ομάδας, όλα συντείνουν πως με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν τίθεται σε κίνδυνο σε καμία περίπτωση.

Η συνάντηση αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα, καθώς, όπως συμφώνησαν οι δύο άνδρες δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση το εφετινό καλοκαίρι.
Πηγή: soccerplus.gr