«Σβηστός» ο Παναθηναϊκός έμεινε στο «Χ» με τον Αστέρα Τρίπολης

Εχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα play-offs της Super League ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε χαλαρός στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, με το 0-0 να "σφραγίζει" τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Τόσο ο Γιάννης Αναστασίου όσο και ο Στάικος Βεργέτης πραγματοποίησαν το απαραίτητο rotation, κάτι που όμως δεν βοήθησε στον ρυθμό του αγώνα, με τον κινητικό Μπεργκ (απείλησε στο 17’ και το 24’) και τον μαχητικό Γιαννιώτα (δέχθηκε κατά λάθος γονατιά στο πρόσωπο από τον Λαγό) να ξεχωρίζουν στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες βελτίωσαν την εικόνα τους και προσπάθησαν να σκοράρουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» έχασαν την καλύτερή τους ευκαιρία στο 80’, με τον Μπεργκ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Ετσι, το "Τριφύλλι" θα πάει στο Περιστέρι την Κυριακή (07/06) για να ολοκληρώσει την χρονιά απέναντι στον Ατρόμητο χωρίς άγχος, ενώ ο Αστέρας θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για να πάρει την δεύτερη θέση, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Αναστασίου):
Κοτσόλης, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός (80' Νίνης), Κουτρουμπής, Δώνης (60' Ζέκα), Ατζαγκούν, Μαυρίας (68' Καρέλης), Μπεργκ.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Αλόκο, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας (90' Παπαχρήστος), Φερνάντες (66' Μουκάμ), Μουνάφο, Γιαννιώτας (58' Ρόλε), Σκούρτης.
Πηγή: soccerplus.gr