Ισοπαλία χωρίς γκολ στο Περιστέρι, "χαμένος" ο Ατρόμητος

Την ευκαιρία να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στα play-off της Super League έχασαν Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στο Περιστέρι (0-0), με τους γηπεδούχους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο ορεξάτος στο ματς και κυνήγησε κάποιο, αφήνοντας πίσω την συντηρητική εμφάνιση στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όμως ο Θεοδωρόπουλος σταμάτησε τους Γκαρσία (29’) και Ναπολεόνι (32’) στις καλύτερες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο δεν άλλαξαν πολλά με τους Περιστεριώτες να πιέζουν χωρίς να μπορούν να σκοράρουν. Ναπολεόνι και Μαρσελίνιο δεν ήταν αποτελεσματικοί στις πιο σημαντικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκα, με τον Θεοδωόπουλο να σταματάει τον Ιταλό επιθετικό στο 66’, ενώ στο 84’ ο Βραζιλιάνος δεν σημάδεψε σωστά.

Ετσι, η αναμέτρηση έληξε χωρίς νικητή, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φυτανίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 94’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νιόπλιας):
Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας (64' Αγκουαζί), Πίτου Γκαρσία (76' Καράσκο), Καραμάνος (63' Μαρσελίνιο), Ουμπίδες, Ναπολεόνι.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης):
Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Μάσα (71' τρ. Μουνάφο), Μπαντιμπανγκά (46' Πάρα, 75' λ. τρ. Ζησόπουλος), Μπαράλες.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr