Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Βέμερ, θετικές εξελίξεις με Εσιέν, Μαυρία

Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Γενς Βέμερ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καλύπτοντας έτσι τη θέση του δεξιού μπακ!

Οι εξελίξεις «έτρεξαν» αρκετά στο θέμα του μπακ, μια και στο "τριφύλλι" ελήφθη η απόφαση να προτιμηθεί ο Βέμερ έναντι του Ρούμπεν Λιζόν. Ο Λιζόν ήταν η επιλογή του Γιάννη Αναστασίου αλλά όταν έγινε η τελική αναφορά του σκάουτινγκ σχετικά με τον Βέμερ, ο Έλληνας τεχνικός έδωσε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε διαπραγματεύσεις με τον Γερμανό μπακ.

Οι Πράσινοι τσέκαραν πάνω από μια φορά τον Βέμερ, βλέποντάς τον αγωνιζόμενο στη Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Πάντερμπορν. Τα στοιχεία που συνέλεξαν τους έκαναν να προχωρήσουν τις διαδικασίες. Ο Βέμερ είναι παίκτης με πολύ ισορροπημένη παρουσία στην άμυνα τομέας που είναι και ο καλύτερός του. Επιθετικά προωθείται με μέτρο δίχως να ψάχνει τελικές προσπάθειες.

Ο Βέμερ έχει μείνει ελεύθερος από την Πάντερμπορν που υποβιβάστηκε και έρχεται στην Αθήνα για να συζητήσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου. Ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι μιλάει με τον ΠΑΟ, ενώ τα Γερμανικά ΜΜΕ θεωρούν "τελειωμένη" τη μεταγραφή του.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Σάντερλαντ έτσι ώστε ο Χάρης Μαυρίας να παραμείνει στο Τριφύλλι, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Αθήνα και ο μάνατζερ του Εσιέν, προκειμένου να γίνει ο τελικός γύρος επαφών για τη μεταγραφή του στο "τριφύλλι".
Πηγή: soccerplus.gr