Κλείσιμο

Ποιά πρόσωπα θα προταθούν για προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του δικηγόρου που έχει οριστεί από την ΕΠΣ Θεσσαλίας προκειμένου να προσφύγει στο Ειρηνοδικείο καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία θα ζητεί την έκπτωση των μελών του ΔΣ της ΕΠΟ λόγω της εμπλοκής ορισμένων εξ’ αυτών αλλά και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών της, στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο για την οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Η εύρεση των προσώπων που θα προταθούν ως προσωρινή διοίκηση ολοκληρώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus ανάμεσά του θα βρίσκεται πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ που υπήρξε και υποψήφιος πρόεδρος και φέρει βαρύ συμβολικό φορτίο.

Επίσης, ως ονόματα για την προσωρινή διοίκηση θα προταθούν πρώην ποδοσφαιριστές με μεγάλη παρουσία στο χώρο και ιδιαίτερο συμβολισμό.

Μεταξύ αυτών θα είναι τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, δύο του ΠΑΟΚ, δύο του Άρη, δύο της ΑΕΚ και ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, ένα του Πανιώνιο και ένας του Πανσερραϊκού, ενώ αναζητούνται και από άλλες ομάδες.

Εντός των ημερών η λίστα με τα προτεινόμενα ονόματα θα κλείσει και αναμένεται τα ασφαλιστικά μέτρα να κατατεθούν δημιουργώντας νέα δεδομένα, "οσμώσεις" και ανοίγοντας παράλληλα έναν νέο κύκλο εσωστρέφειεας με απρόβλεπτες αντιδράσεις και συνέπειες...

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr