Κλείσιμο

Αφεντικό στα play-off ο ΠΑΟ με την υπογραφή του Μάρκους Μπεργκ

Μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακός όπως στην Τρίπολη, όμως ο Παναθηναϊκός έκανε δύο τις νίκες του στα play-off, επικρατώντας 2-0 του Ατρόμητου και έγινε το αφεντικό στην μάχη για τα προκριματικά του Champions League.

Πρωταγωνιστής για τους "πράσινους" ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στην θέση του Κλωναρίδη και έδειξε την κλάση σκοράροντας δύο φορές σε διάστημα έξι λεπτών (61’, 67’) από τις πάσες των Νίνη και Μαυρία.

Πάντως, από το πρώτο 45λεπτο το "τριφύλλι" έδειξε ορεξάτο, όμως παρά τις ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει. Αλλά και όταν το έκανε στο 45΄ο Ταυλαρίδης, ο Αρετόπουλος το ακύρωσε για επιθετικό φάουλ του έμπειρου στόπερ.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν το ίδιο καλή, όμως οι εμπνεύσεις του ορεξάτου Νίνη δεν βοήθησαν τους γηπεδούχους να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Από την άλλη οι Περιστεριώτες παρουσίασαν μέτριο πρόσωπο και αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Αναστασίου):
Στίλ, Σίλντεφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Κουτρουμπής (78’ Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν, Νίνης, Κλωναρίδης (46’ Μπέργκ), Καρέλης (65’ Μαυρίας).

Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης, Κούρος, Κατσουράνης (78’ Μπάλλας), Μαρσελίνιο (51’ Καραμάνος), Δημούτσος (57’ Ούμπιδες), Ναπολεόνι.

Η βαθμολογία των play-off (σε 2 αγώνες):

1. Παναθηναϊκός 8
2. ΠΑΟΚ 4
3. Αστέρας Τρίπολης 1
4. Ατρόμητος 1
Πηγή: soccerplus.gr