Ξέσπασμα Προύντζου μετά την απολογία του στον ανακριτή διαφθοράς

Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, βρέθηκε το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, Νίκος Προύντζος, όπου και απολογήθηκε για περίπου 1,5 ώρα σχετικά με την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" στο πλαίσιο της οποίας κατηγορείται.

Αποχωρώντας από το γραφείο του ανακριτή ο κ. Προύντζος ξέσπασε σε κλάματα, και είπε στους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο πως δεν του επιβλήθηκε κάποιος περιοριστικός όρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Προύντζος είχε παρουσιαστεί ενώπιον του κ. Ανδρεάδη ένα μήνα νωρίτερα (22/04), όταν και φέρεται να του είχε απαγγελθεί η κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, ενώ δεν του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" εκτός του κ. Προύντζου κατηγορούνται διατηρώντας την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ της ΕΠΟ οι Ι. Παπακωνσταντίνου, Αρ. Σταθόπουλος και Ι. Κομπότης. Οι δύο πρώτοι δεν έχουν ακόμα απολογηθεί, ενώ στον κ. Κομπότη που είναι και μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού έχει επιβληθεί, μετά την απολογία του ο περιοριστικό όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr