Εντυπωσιακή πρεμιέρα στα play off για τον Παναθηναϊκό, 4-0 τον Αστέρα

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα play-off της Super League ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" παρουσιάστηκαν σοβαροί στην Τρίπολη και πέρασαν με εντυπωσιακό τρόπο από το "Θ. Κολοκοτρώνης" (4-0 τον Αστέρα Τρίπολη).

Το "τριφύλλι" έπαιξε έξυπνα κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Στιλ στο ξεκίνημα του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ από στημένη φάση με δράστη τον Σίλντενφελντ (27’).

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ανέβασαν στροφές, με τον Κλωναρίδη να… κερνάει και τον Καρέλη να… πίνει δύο φορές (45’, 56’). Οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα διάστημα του δευτέρου μέρους (με εξαίρεση μερικά σουτ του Γιαννιώτα), ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μπεργκ στο 82’.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης):
Θεοδωρόπουλος, Λούι, Τσοκάνης, Αλόκο, Γκόιαν, Ιγκλέσιας, Φερνάντεζ (46' Γιαννιώτας), Μάσα (78' Μουνάφο), Μπαράλες, Ρόλε, Πάρα.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Λαγός, Κουτρουμπής (80' Μπεργκ), Ζέκα, Νίνης (73' Πράνιτς), Καρέλης, Κλωναρίδης (66' Μαυρίας).

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr