Final 4 Euroleague: Η ώρα της στέψης στη Μαδρίτη

Ώρα στέψης για το Final4 της Euroleague αφού ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον τελικό της διοργάνωσης την Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο την τρίτη κατάκτηση τα 4 τελευταία χρόνια.

Να γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας μετά από 10 χρόνια και 2 σερί αποτυχίες (3ος σερί τελικός) θέλει η Ρεάλ. Τζάμπολ στις 21:00.

Η μεγάλη ώρα έφθασε και οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο να γράψουν άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία τους κατακτώντας την Εuroleague και όλη η Ευρώπη θα έχει στραμμένα τα βλέμματά της στο Barclaycard Center καθώς κρίνεται ο τίτλος του Πρωταθλητή.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί για την επικράτηση εφόσον έχει πλούσιο ταλέντο και παίζει στην έδρα της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την μεριά της, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ απέκλεισε την Φενερμπαχτσέ του Ομπράντοβιτς και έρχεται φουριόζα για την νίκη που θα της χαρίσει την 9η Euroleague.

Ο Πάμπλο Λάσο θα έχει πλήρες το ρόστερ ενώ στις δηλώσεις στάθηκε στην παρουσία του Βασίλη Σπανούλη και χαρακτήρισε τον αγώνα το ευρωπαϊκό classico!

Τζάμπολ για τον μικρό τελικό και την ανάδειξη της τρίτης θέσης ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ- Φενέρμπαχτσέ στις 18:00.

Oι αγώνες θα μεταδoθoύν από το κανάλι της ΝΕΡΙΤ αλλά και το NovaSports1.
Πηγή: soccerplus.gr