Τα τρία ματς του διαιτητή Δημητρόπουλου που διερευνά ο ανακριτής

Τρεις αγώνες του διαιτητή Super League, Aλ. Δημητρόπουλου, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες στο μικροσκόπιο του ανακριτή διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη ο οποίος την Δευτέρα 4/5 του επέβαλε τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης».

Η απόφαση χαροποίησε τον διαιτητή αφού ο συγκεκριμένος περιοριστικός όρος κρίνεται επιεικέστερος από αυτόν της απαγόρευσης διαιτησίας που επεβλήθη στους Ι. Κάμπαξη, Κ. Ιωαννίδη και Απ. Αμπάρκιολη που αντιμετωπίζουν κατηγορίες στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης.
Επίσης, ο συγκεκριμένος περιοριστικός όρος δεν αποτελεί πρόβλημα ως προς τις διαιτητικές του δραστηριότητες αφού δεν είναι διεθνής διαιτητής.

Οι τρεις αγώνες με διαιτητή τον Δημητρόπουλο που ερευνώνται από τη Δικαιοσύνη είναι αγώνας κυπέλλου Παναχαϊκή – Ολυμπιακός που διεκόπη με υπαιτιότητα των γηπεδούχων και ο αγώνας πρωταθλήματος Βέροια – Κέρκυρα 2-0, αμφότεροι διεξήχθησαν τη σεζόν 2012 – 2013, καθώς και ο φετινός αγώνας πρωταθλήματος ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-3.

Ο αγώνας κυπέλλου Παναχαϊκή- Ολυμπιακός 1-2 διεκόπη οριστικά στο 88’ λόγω επεισοδίων, ενώ κατά τη διάρκειά του απέβαλε τον Βοσκόπουλο στο 1-0 και δεν έδωσε πέναλτι Παναχαϊκή στο 1-1. Η ΚΕΔ τον άφησε εκτός ορισμών από 20/12/2012 έως 14/2/2013.

Ο αγώνας Βέροια- Κέρκυρα 2-0 έγινε στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2012 – 2013. Ο Δημητρόπουλος στο 74' έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι Βέροια που έκανε το 2-0. Ο Ολαϊτάν έκανε σέντρα, ο Στάμου (που αποβλήθηκε) έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πλάτη τον Κόστλι, ο οποίος έπεσε κι αυτός.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα: 



Με αυτό το αποτέλεσμα η Βέροια έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Κέρκυρα έκανε ένα σημαντικό βήμα προς τον υποβιβασμό.

Στον αγώνα της φετινής σεζόν ΟΦΗ- Παναθηναϊκός 2-3 ο Δημητρόπουλος έκανε αρκετά λάθη ειδικά στο πρώτο μέρος (κατά βάση στον πειθαρχικό έλεγχο), αφήνοντας με παράπονα την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που φωνάζει και για το πέναλτι που δόθηκε κατά του Πανθηναϊκού σε μαρκάρισμα του Τριανταφυλλόπουλου στον Τζορτζ.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr