Απαγόρευση εξόδου από την χώρα στον διαιτητή Δημητρόπουλο

Σε αντίθεση με τους Κάμπαξη, Ιωαννίδη και Αμπάρκιολη στους οποίους ο ανακριτής διαφθοράς, Γ.Ανδρεάδης σε συνεργασία με τον εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, επέβαλε τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης να διαιτητεύουν σε αγώνες ποδόσφαιρου, ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στον Αλέξανδρο Δημητρόπουλο που αντιμετωπίζει κατηγορίες στο πλαίσιο της δράσης της «εγκληματικής οργάνωσης», είναι η απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Αυτό σημαίνει πως ο διαιτητής από την Ενωσης Φθιώτιδας μπορεί να ορίζεται σε αγώνες της Super League, ενώ ο συγκεκριμένος περιοριστικός όρος δεν αποτελεί πρόβλημα γι΄ αυτόν ως προς τις διαιτητικές του δραστηριότητες αφού δεν είναι διεθνής ρέφερι.

Το όνομά του Κ. Ιωαννίδη, υπάρχει στο πόρισμα Κορέα σε συνομιλία προέδρου ομάδας με στέλεχος της ΕΠΟ με αντικείμενο τον ορισμό του σε συγκεκριμένο αγώνα. Πρόκειται για τον αγώνα Καλλιθέα - Παναχαϊκή 2-2 το 2012 για τα πλέι οφ της Football League.

Ο Ι. Κάμπαξης φέρεται να αντιμετωπίζει κατηγορίες για τον αγώνα Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 2-1 που έγινε πέρυσι. Για το ματς αυτό έχει γίνει αναφορά στις δικαστικές αρχές από τον πρώην ιδιοκτήτη του Απόλλωνα, Σταμάτη Βελλή και τον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα. Επίσης διερευνάται και ο αγώνας του 2012, Πλατανιάς - Παναχαϊκή 1-0, στο πλαίσιο των πλέι οφ της Football League, έπειτα από την κατάθεση του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλ. Κούγια στον εισαγγελέα Αρ. Κορέα.

Ο Απ. Αμπάρκιολης φέρεται να αντιμετωπίζει κατηγορίες για το περσινό παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος 1-2. Για το παιχνίδι αυτό έχει γίνει αναφορά από τον πρώην ιδιοκτήτη του Απόλλωνα, Σταμάτη Βελλή στις καταθέσεις που έχει δώσει σε εισαγγελέα και ανακριτή. Για την απόδοση του Αμπάρκιολη διερευνάται και το ματς Παναχαϊκή - Πλατανιάς 1-0, στο πλαίσιο των πλέι οφ της Football League το 2012 έπειτα από την κατάθεση του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλ. Κούγιας στον εισαγγελέα Αρ. Κορέα.

Οι δύο διεθνείς διαιτητές που κατηγορούνται αλλά προς το παρόν δεν έχουν απολογηθεί είναι ο Ηλ. Σπάθας για τον αγώνα Ξάνθη – Παναθηναϊκός 3-1 που έγινε πέρυσι και για το φετινό Αστέρας Τρ. – Ολυμπιακός 0-0 και ο Αθ. Γιάχος για τον τελικό κυπέλλου 2013 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρ.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr