Κλείσιμο

Με σούπερ Ντομίνγκες ο ΟΣΦΠ "έκλεψε" τη νίκη από τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος είχε τεράστια ευκαιρία να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Super League, καθώς προηγήθηκε 2-0 του Ολυμπιακού, όμως η ποιότητα του Τσόρι Ντομίνγκες έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους "ερυθρόλευκους" (2-2).

Παρά τις αλλαγές του Βίτορ Περέιρα μετά την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου του πρωταθλητή, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν με τον Κολοβό (24’) και έκλεισαν το πρώτο 45λεπτο μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Τσόρι Ντομίνγκες βοήθησε αισθητά τους Πειραιώτες, όμως ο Πανιώνιος έκανε το 2-0 με τον Μπουμάλ στο 57ο λεπτό. Για περίπου επτά λεπτά ο Ολυμπιακός έδειξε να τα έχει χαμένα, όμως ο Ντομίνγκες με δύο ενέργειες έδειξε πόσο ποιοτικός παίκτης.

Αρχικά ο Αργεντινός ξεκίνησε την φάση απ’ όπου ήρθε το γκολ του Μήτρογλου (66’), ενώ δύο λεπτά αργότερα έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια έκανε το 2-2 (68’).

Στα τελευταία λεπτά οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν δύο φορές στην ολική επαναφορά, όμως ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε κάποιο τέρμα στους Φορτούνη (89’) και Μπενίτες (90’), με το σουτ του τελευταίου να βρίσκει και στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Ουζουνίδης):
Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Φούντας, Κολοβός (71' Καθάριος), Μπουμάλ (78' Σιώπης), Μπακασέτας (61' Γιάννου).

Ολυμπιακός (Περέιρα): Μέγκιερι, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Μποτία (45+1' λ.τ. Ντομίνγκες), Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ (58' Μπενίτες), Φουστέρ (72' Ντοσεβί), Φορτούνης, Μήτρογλου.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr