Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο επέβαλε ο ανακριτής!

Τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο έβαλαν από κοινού ο ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης και η εισαγγελέας Μαυροπούλου στον κατηγορούμενο για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης", Χαρίλαο Ζυγογιάννη, που ήταν πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League και πρώην δικαστικός.

Η επιβολή του συγκεκριμένου περιοριστικού όρου σε άτομο που σήμερα δεν κατέχει κάποια θεσμική θέση στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα και ούτε είναι στον σκληρό πυρήνα των κατηγορούμενων για την "εγκληματική οργάνωση" μπορεί να σημαίνει ότι παρόμοιος περιοριστικός όρος ενδέχεται να τεθεί και στους υπόλοιπους κατηγορούμενους, κυρίως δε αυτούς που σήμερα κατέχουν υψηλές θέσεις στην ποδοσφαιρική ιεραρχία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Ζυγογιάννη, ο οποίος τυγχάνει να είναι και γιός του, η κατηγορία που του απαγγέλθηκε είναι δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Ζυγογιάννης υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τη υπόθεση και πως το όνομά του ενεπλάκη λόγω μίας απόφασης.

Παράλληλα, αναβλήθηκε η απολογία του Λευτέρη Ζάμπρα, καθώς δεν παρουσιάστηκε στην Ευελπίδων λόγω προβλήματος υγείας.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr