Ισοπαλία με κερδισμένο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι

Το πλεονέκτημα για είσοδο στα play-offs διατήρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο "Αγιαξ της Ηπείρου" άγγιξε το διπλό στο Περιστέρι, όμως το τελικό 1-1 με τον Ατρόμητο τον διατήρησε σε θέση οδηγού στην μάχη της πεντάδας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, όμως οι Γιαννιώτες εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους που βρήκαν και με εξαιρετικό πλασέ του Τσάβες στο 13’ προηγήθηκαν στο σκορ. Το γκολ του Αργεντινού αποσυντόνισε τον Ατρόμητο, όμως δεν άλλαξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ούτε ο ΠΑΣ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Οι Περιστεριώτες βελτιώθηκαν με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όμως παρά την πίεση που άσκησαν δεν μπορούσαν να διαστάσουν εύκολα την αντίπαλοι άμυνα, με τον χρόνο να κυλάει υπέρ του ΠΑΣ.

Το φινάλε της αναμέτρησης ήταν συγκλονιστικό, με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει στο 84’ με εκπληκτικό σουτ του Πίτου Γκαρσία, ενώ ο Καράσκο σε δύο περιπτώσεις (85’, 93’) δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την ολική ανατροπή για τους Περιστεριώτες.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νιόπλιας):
Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος (Παπάζογλου 46'), Ουμπίδες, Μαρσελίνιο (Μπρίτο 63'), Ναπολεόνι (Καράσκο 79').

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Χαρίσης (Γιάκος 79'), Τσουκαλάς, Κοροβέσης (Μπέριος 53'), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (Σαπαλίδης 65').

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr