Αναστασίου: Αστάθμητοι παράγοντες μας εμποδίζουν

Σε πρόβλημα ψυχολογίας αναφέρθηκε ο Γιάννης Αναστασίου που μίλησε και για αστάθμητους παράγοντες, οι οποίοι εμποδίζουν τον Παναθηναϊκό να ανακάμψει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό:

«Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι η εικόνα μας δεν ήταν τόσο καλή όσο στο δεύτερο αλλά είχαμε την καλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου με τον Καρέλη και σίγουρα αν σκοράραμε θα ήταν διαφορετικό το ματς. Από ένα προσωπικό λάθος δεχθήκαμε το γκολ. Δεν μπορείς 90’ λεπτά να έχεις την ίδια εικόνα. Η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία, έπαιξε το ποδόσφαιρο που ξέρει, έκανε ευκαιρίες. Στο σημείο που έφτασε το παιχνίδι όταν βλέπεις ότι φτάνει στο 90’-91’ και δεν έρχεται η νίκη, έπρεπε να κρατήσουμε τη μπάλα και να τελειώσουμε το ματς. Η θέληση να κερδίσεις μερικές φορές σε κάνει να παίρνεις λάθος αποφάσεις και δυστυχώς σήμερα δύο λάθος αποφάσεις μας κόστισαν το παιχνίδι»,

Για τον εκνευρισμό του στο φινάλε, υπογράμμισε:  «Θέλω να μιλήσω μόνο για ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλήσω για τη δική μου εικόνα».

Για τις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού: «Πόσες θα έπρεπε να δημιουργήσει για να ικανοποιηθείτε; Θα φροντίσω την επόμενη φορά να κάνουμε δύο παραπάνω για να σας ικανοποιήσουμε».

Για την ψυχολογία των παικτών του: «Δεν θα έλεγα ότι δεν προσπαθούν, προσπαθούν αλλά το ποδόσφαιρο είναι και ψυχολογία. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ψυχολογία αλλά κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες προσπαθούν να μας χαλάσουν την ψυχολογία. Την αγωνιστική εικόνα τη διορθώσαμε σήμερα. Το αποτέλεσμα χρειαζόμαστε μια νίκη και να συνδυαστεί με καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα ειδικά στο δεύτερο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς δεν τελειώσαμε τις φάσεις όπως έπρεπε. Στο επόμενο ματς είναι σημαντικό να είμαστε το ίδιο δημιουργικοί αλλά περισσότερο αποτελεσματικοί».
Πηγή: soccerplus.gr