Ηττα στην Κομοτηνή για ΠΑΟ και μαθηματικά πρωταθλητής ο ΟΣΦΠ

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τον Κομοτηνή. Οι "πράσινοι" ηττήθηκαν 2-1 από τον Πανθρακικό, αποτέλεσμα που έδωσε και μαθηματικά στον Ολυμπιακό το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Το "τριφύλλι" μπήκε καλύτερα στο ματς και με σωστή κυκλοφορία είχαν τον έλεγχο, όμως στις καθυστερήσεις το πρώτου μέρους ο Ιγκόρ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, έπειτα από λάθος πάσα του Στιλ στον Μπούι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να ισοφαρίσει, κάτι που πέτυχε στο 55’ με τον Σίλντενφελντ. Μάλιστα, οι "πράσινοι" θα μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή, όμως το σουτ του Καρέλη στο 58’ σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπούρμπου. Το αριθμητικό μειονέκτημα έκανε δύσκολο το έργο των "πρασίνων", με τον Πανθρακικό να φτάνει στο γκολ της νίκης με τον Τζάνη στο 91’, ενώ στο φινάλε αποδείχθηκε και ο Μεχία για τους γηπεδούχους.

Ετσι, οι Θρακιώτες έφτασαν στους 37 βαθμούς διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες τους για παραμονή, ενώ ο Παναθηναϊκός έπεσε στην τρίτη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει να αναφέρουμε, ότι ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα από την αντιμετώπιση της ομάδας από την διαιτησία.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Ρόκα):
Αθανασιάδης, Μελίσσης (77' Ροτζέριο), Εμπό, Ποτουρίδης, Ρομέου, Μεχία, Ηλιάδης (70' Τζάνης), Μπαϊκαρά, Κάσες (56' Παπαγεωργίου), Ντιγκινί, Ιγκόρ.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Ζέκα, Μπούι, Κλωναρίδης (64' Πέτριτς), Ατζαγκούν, Μπεργκ (64' Πράνιτς), Καρέλης (82' Κουτρουμπής).
Πηγή: soccerplus.gr