Ο Κοντονής απαντά στη Βουλή για τις επιχορηγήσεις των Ενώσεων

Το πρωί της Πέμπτης (02/04) ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής θα απαντήσει σε ερώτηση του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, αναφορικά με τις επιχορηγήσεις στις ποδοσφαιρικές Ενώσεις για το 2014.

Η σχετική ενημέρωση:

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής θα μιλήσει αύριο στις 9:30π.μ. στη Βουλή σχετικά με την υπ’ αριθμό 75/24-3-2015 επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Χίου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη για την επιχορήγηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) μέσω της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) κατά το έτος 2014".

Ο κ. Μιχαηλίδης είχε αναφερθεί στο αλαλούμ που είχε προκύψει σχετικά με τις επιχορηγήσεις του 2014 από τον προηγούμενο Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, ενώ προχώρησε στις παρακάτω ερωτήσεις προς τον κ. Κοντονή:

1. Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προχωρήσει προκειμένου να διερευνηθεί αν και πού διατέθηκαν τελικά τα εγκεκριμένα ποσά.

2. Σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει προκειμένου να δοθούν οι οφειλόμενες επιχορηγήσεις στην Ε.Π.Ο. και κατ’ επέκταση στις Ε.Π.Σ.
Πηγή: soccerplus.gr