Μπουτάρης: Μόνο η κυβέρνηση μπορεί να σταματήσει τη βία στα γήπεδα

"Μόνο η κυβέρνηση μπορεί να σταματήσει τη βία στα γήπεδα" τόνισε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης βράβευσης της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας, στο δημαρχείο.

"Από την Παρασκευή υπάρχει πόλεμος από ΑΕΚτζήδες και ΠΑΟΚτζήδες σε διάφορες γειτονιές της Θεσσαλονίκης. Η κυβέρνηση οφείλει να το λύσει το θέμα. Δεν μπορούνε οικογένειες να πάνε στα γήπεδα. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει" επισήμανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, απευθύνοντας έκκληση στην κυβέρνηση να λυθεί το θέμα της βίας στα γήπεδα, λίγες ώρες μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην συμπρωτεύουσα με αφορμή τον τελικό του κυπέλλου χάντμπολ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μπουτάρης στο επόμενο δημοτικό δημοτικό συμβούλιο θα τιμηθεί η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα συγχαρητήριά τους στην ομάδα βόλεϊ έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, οι επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων, καθώς και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Πηγή: skai.gr