Μαρκαριάν: Έχουμε ελπίδες πρόκρισης, δε γίνεται να χαθούν άλλοι βαθμοί

Την άποψη ότι η Εθνική μπορούσε να νικήσει την Ουγγαρία εξέφρασε, ο Σέρχιο Μαρκαριάν, μετά την ισοπαλία στην Βουδαπέστη, με τον Ουρουγουανό να τονίζει, ότι υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης, αλλά "δεν γίνεται να χαθούν άλλοι βαθμοί".

"Ναι πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δεν δείχνει τι έγινε μέσα στο γήπεδο. Παίξαμε για τη νίκη. Μπορούσαμε τη νίκη με δύο γκολ διαφορά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι καλό που τα παιδιά παίξανε πολύ καθαρά. Στο πρώτα 15 λεπτά είχαμε λίγες δυσκολίες αλλά μετά είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο Β' μέρος είχαμε 6-8 ευκαιρίες για γκολ και μετά στα τελευταία λεπτά του αγώνα επειδή κουραστήκαμε είχαμε κάποια θέματα στην οργάνωση και δώσαμε χώρο και ευκαιρίες στην Ουγγαρία.

Γενικά παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εσείς ξέρατε όλα τα ματς. Εσείς πρέπει να απαντήσετε γιατί η Ελλάδα με 4-5 ημέρες τακτικής είναι σε αυτήν την κατάσταση. Για εμάς καλό πως ο δρόμος μας είναι... καθαρός. Από τον δρόμο αυτόν μπορούμε να κερδίσουμε πράγματα. Τώρα δεν μπορούμε να χάσουμε άλλους πόντους. Δεν γίνεται να χαθούν άλλοι βαθμοί. Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ναι έχοντας έναν βαθμό, δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά.

Ακόμα όμως έχει παιχνίδια. Θα προσπαθούμε συνέχεια από εδώ και πέρα για την 3η θέση. Χάσαμε σήμερα μία μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε και να πάρουμε έτσι 3 βαθμούς για την ομάδα μας. Έχουμε όμως ακόμα δρόμο και αγώνες. Φυσικά και πιστεύω πως έχουμε ελπίδες να βρεθούμε στην 3η θέση του ομίλου μας", ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού.
Πηγή: skai.gr