Κλείσιμο

Επιστροφή Κατσουράνη και νέα πρόσωπα στην νέα Εθνική

Αρκετές εκπλήξεις επεφύλασσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν στις πρώτες του κλήσεις ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη για τα προκριματικά του EURO 2016.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ουργουανός προπονητής επανέφερε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον Κώστα Κατσουράνη (επιστρέφει στην ομάδα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας), ενώ νέα πρόσωπα στην Εθνική είναι ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΣ Γιάννινα (που είχε ξανακληθεί, σε ένα φιλικό με τη Νορβηγία, αλλά δεν έχει παίξει), ο Τάσος Λαγός του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Γιαννιώτας του Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, στην Εθνική ομάδα επιστρέφουν οι Φετφατζίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Σιόβας, ενώ εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε ο Γιώργος Σαμαράς, αλλά και οι Λουκάς Βύντρα, Φάνης Γκέκας και Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr