Κλείσιμο

Super League: Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Βήμα τίτλου έκανε ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι", χωρίς να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους, επικράτησαν 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης" και αύξησαν την διαφορά του από τον Παναθηναϊκό στους έξι βαθμούς.

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, οι Πειραιώτες κατάφεραν να σκοράρουν στο 13’ με δράστη τον Ντομίνγκες. Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως ο Ιγκλέσιας έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 66’.

Ο Ολυμπιακός κυνήγησε το δεύτερο γκολ που θα του έδινε την δυνατότητα να «κλειδώσει» την νίκη, με τον Χάρα να σημαδεύει το δοκάρι στο 75’, όμως ο Φορτούνης, στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ετσι, οι "ερυθρόλευκοι", μετά την απόρριψη της έφεσης του Παναθηναϊκού για την επιστροφή των τριών βαθμών που του είχαν αφαιρεθεί για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες, βρίσκονται στο +6 από την δεύτερη θέση, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, μετά την αναβολή του αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Περέιρα):
Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (56' Εντινγκά), Ντοσεβί, Αφελάι (57' Φορτούνης), Ντομίνγκες (66' Μπενίτες), Χάρα.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (68' Μπαντιμπανγκά), Τσοκάνης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (80' Φερνάντες), Μάσα, Ρόλε, Μπαράλες (86' Σκουρτάι).
Πηγή: soccerplus.gr