Κύπελλο Ελλάδος: Οριστική διακοπή στο ΟΑΚΑ και πρόκριση για ΟΣΦΠ

Το παιχνίδι διεκόπη κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών του Ολυμπιακού μετά το τέρμα που σημείωσε ο Χάρα στο 89’ και το οποίο εκείνη τη στιγμή έδινε την πρόκριση στους «ερυθρόλευκους» μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών ξεσήκωσαν την αντίδραση των φίλων της ΑΕΚ, έπεσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, λίγοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής Καλογερόπουλος, εφαρμόζοντας τις πρόσφατες οδηγίες, διέκοψε οριστικά το ματς.

Πιο συγκεκριμένα, ορισμένοι παίκτες της ομάδας του Πειραιά, αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, φέρονται να έκαναν απρεπείς χειρονομίες προς τους φίλους της "Ενωσης", με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να εισβάλουν στο γήπεδο.

Στη συνέχεια ακολούθησε η πτώση αρκετών αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και συμπλοκές οπαδών με τα άτομα ασφαλείας του γηπέδου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο προς αποφυγή χειρότερων εξελίξεων, ενώ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήγαν στα αποδυτήρια λίγα λεπτά αργότερα.

Σε ό,τι αφορά το ματς, το οποίο σαφώς περνάει σε δεύτερη μοίρα, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ και ειδικά προς το τέλος του ματς, έδειξε ότι και ήθελε και μπορούσε να πάρει την πρόκριση.

Είχε ευκαιρίες, μία εξαιρετική με το δοκάρι του Ντοσεβί σε κενή εστία και τελικά πήρε τη νίκη με το τέρμα του Χάρα στο 89’.
Πηγή: skai.gr