Κύπελλο Ελλάδος: "Ροπαλιά" του Ηρακλή, 4-3 τον Πανιώνιο στα πέναλτι

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, ο Ηρακλής έδειξε χαρακτήρα και παρότι ο Πανιώνιος ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0) κατάφερε να φύγει από τη Νέα Σμύρνη με την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας 4-3 στα πέναλτι.

Οι "κυανέρυθροι" πίεσαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη με πέναλτι του Κολοβού (19’) και γκολ του Μπουμάλ (45+2’).

Στο δεύτερο ημίχρονο, κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες, οι οποίες επισφραγίστηκαν με μία αποβολή για κάθε ομάδα (66’ Μητρόπουλος-74’ Περόνε). Ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν χωρίς να αλλάξει κάτι, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι.

Στη "ρώσικη ρουλέτα" ο "Γηραιός" έδειξε πιο αποφασισμένος και παρότι οι Ρομάνο και Ζιαμπάρης αστόχησαν κατάφεραν να προκριθούν αφού δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Χουάντερσον οι Οικονόμου, Κολοβός και Κόρμπος.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος (83' λ. τρ. Γιαννακόπουλος), Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Αργυρόπουλος, Γιάννου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (88' Φούντας), Ιμπαγάσα (67' Γκέζος Κ.), Κολοβός.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου (79' Λουκίνας), Στάμου (64' Πουρτουλίδης), Κάσσος (68' Τσιλιανίδης), Κυριακίδης, Ρομάνο, Περόνε.
Πηγή: skai.gr