Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε το πρωί της Τετάρτης (04/03) στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Σταύρος Κοντονής, με τους αρμόδιους υπουργούς όπου και συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο μίνι υπουργικό συμβούλιο συμμετείχαν εκτός από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Πανούσης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκος Παρασκευόπουλος και ο Υπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Σταύρος Κοντονής σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αρκέστηκε να δηλώσει πως «δεν αποφασίστηκε τίποτα», δείχνοντας πως όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της Πολιτείας δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση και όλα δείχνουν πως στην προγραμματισμένη συνάντηση που έχει ο κ.Κοντονής αυτή την ώρα, με τους προέδρους των ΕΠΟ, Super League και Football League, θα κριθούν πολλά για το αν θα υπάρξει σέντρα στο πρωτάθλημα και πάλι.

Τόσο η χθεσινή (03/03) συνάντηση με τους Μαρινάκη – Αλαφούζο όσο και η σημερινή, δείχνουν πως η κυβέρνηση έχει πάρει σοβαρά το θέμα της διαχείρισης της κατάστασης που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.

Το βράδυ της Τρίτης (03/03) από την πλευρά του κ.Κοντονή διέρευσε πως η επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν είναι δεδομένη και μπορεί να υπάρξει νέα αναβολή ή τέλεση της αγωνιστικής χωρίς θεατές.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr