Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αλαφούζου-Μαρινάκη και Κοντονή στη ΓΓΑ

Ολοκληρώθηκε η ξαφνική συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου και του Βαγγέλη Μαρινάκη το απόγευμα της Τρίτης (03/03) στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Ο Σταύρος Κοντονής πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει στο γραφείο του τους προέδρους των "αιωνίων" προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και πάλι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (07-08/03).

Τόσο o Γιάννης Αλαφούζος, όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του κ. Κοντονή.

Η συνάντηση κράτησε πάνω από 1,5 ώρα και ο ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:00. Τόσο ο κ. Αλαφούζος, όσο και ο κ. Μαρινάκης απέφυγαν δημοσιογράφους και φωτογράφους και δεν έκαναν δηλώσεις.

Αναμφίβολα πρόκειται για κίνηση υψηλού συμβολισμού, που γίνεται μια ημέρα πριν από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Από τη δήλωση που έκανε ο κ. Κοντονής προκύπτει, ότι υπήρξε συμφωνία χωρίς όμως το περιεχόμενο της να ανκοινωθεί λεπτομερώς.

Η σχετική δήλωση Κοντονή αναφέρει: «Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους.

Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων, το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους συνάντηση».
Πηγή: skai.gr