Δύο νέα ύποπτα ματς-Σωματείο ίδρυσε 5 ΠΑΕ!

Όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" η UEFA έστειλε δύο νέα ύποπτα ματς στην ΕΠΟ.
Ο φάκελος συνοδεύεται από τις εκθέσεις της εταιρείας ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar, η οποία είναι συμβεβλημένη με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Οι αγώνες που φέρονται ως χειραγωγημένοι για στοιχηματική απάτη είναι στις 7/2/2015, Βέροια-Ατρόμητος 1-1 για την σουπερλίγκα και στις 9/2/2015 για την φουτμπόλ λίγκ Αχαρναϊκός-Φωστήρας 1-1.

Επίσης, η εκπομπή αποκάλυψε τα πρακτικά της συνεδρίασης της ΕΠΟ της 30ης Ιανουαρίου 2015, όπου μελετάται ο τερματισμός φαινομένων της ΑΕΚ και του Αρη (ουδέποτε αγωνίστηκαν στην β εθνική και επέλεξαν τον απευθείας υποβιβασμό τους στη Γ΄εθνική). Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Χρ.Υφαντής αποκαλύπτει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ότι υπάρχει σωματείο που έχει ιδρύσει ταυτοχρόνως 5 ΠΑΕ!

Στα χέρια της αντεισαγγελέως εφετών Αθηνών, Βιργινίας Σακελλαροπούλου, βρίσκεται το πόρισμα-κόλαφος που αποκάλυψε η ''Δίκη'' και έχει συνταχθεί πριν 14 χρόνια από το ελεγκτικό συμβούλιο της ΓΓΑ. Εξετάζονται τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απιστίας, αλλά και παράνομων προσλήψεων στην ομοσπονδία.

Παράλληλα. η κυρία Σακεραλλοπούλου. απέστειλε έγγραφο στον προϊστάμενο των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ. Γιάννη Θεοφίλου. ώστε να δοθούν διευκρινήσεις για τις χρυσές πιστωτικές κάρτες που χρησιμοποιούσαν στελέχη της ομοσπονδίας. Μάλιστα καλείται να καταθέσει ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου.
Πηγή: skai.gr