Κλείσιμο

Κοντρέρας: Αν με καλούσε ο ΠΑΟΚ θα δεχόμουν χωρίς σκέψη

Ο Πάμπλο Κοντρέρας τόνισε ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, αλλά έδειξε απόλυτα θετικός σε περίπτωση που του γίνει.

Το όνομα του άλλοτε άσου του Δικεφάλου ακούγεται τα τελευταία 24ωρα ως υποψήφιου διαδόχου του Ζήση Βρύζα στους Θεσσαλονικείς, ωστόσο μιλώντας στη «Metrosport», επισήμανε πως είναι μεν θετικός, αλλά δεν έχει δεχτεί πρόταση.

«Γνωρίζω πως ο Ζήσης Βρύζας έχει παραιτηθεί και έκανα προσπάθειες να μιλήσω μαζί του στο τηλέφωνο αλλά δεν το έχω καταφέρει γιατί είναι κλειστό. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον ΠΑΟΚ, ούτε έχω δεχτεί πρόταση», ανέφερε αρχικά ο Χιλιανός και πρόσθεσε για το αν θα ήταν θετικός σε περίπτωση που δεχόταν πρόταση:

«Σαφώς και θα με ενδιέφερε, έχω στενούς δεσμούς με την ομάδα και με την Θεσσαλονίκη, όπως και η οικογένειά μου. Φυσικά θα αποδεχόμουν μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ».

Ακολούθως αποκάλυψε πως συζητά με την Κόλο Κόλο για να αναλάβει την ίδια θέση, ωστόσο τόνισε ότι: «Αν με καλούσε ο ΠΑΟΚ θα δεχόμουν δίχως δεύτερη κουβέντα».
Πηγή: skai.gr