Βρισιές και τσαμπουκάδες μεταξύ Νεϊμάρ και οπαδού της Σίτι (video)

Στα χέρια παραλίγο να έρθει ο Νεϊμάρ με νεαρό οπαδό της Σίτι στο περιθώριο της αναμέτρησης της ομάδας του Μάντσεστερ με την Μπαρτσελόνα (1-2) για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος άσος έγινε αλλαγή στο 80΄ της αναμέτρησης και παρακολούθησε το υπόλοιπο ματς από τον πάγκο. Ο νεαρός φίλος των «πολιτών» καθόταν λίγα μέτρα πιο πέρα από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα» και μόλις ο Μέσι κέρδισε πέναλτι για την ομάδα του, άρχισε να πικάρει τον Νεϊμάρ κάνοντας χειρονομίες για βουτιές και λέγοντας διάφορα -σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες- στα πορτογαλικά.

Ο Νεϊμάρ άρχισε να εκνευρίζεται και έκανε νόημα στο νεαρό να έρθει προς το μέρος του, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να φέρνει τους δυο τους αρκετά κοντά και να επεμβαίνουν οι άνδρες ασφαλείας για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Λίγο αργότερα, στις δηλώσεις του, ο Νεϊμάρ προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό. «Απλά έπαιζα μαζί του... Αυτός με καταριόταν κι εγώ τον κορόιδευα», είπε. Όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στον διάλογο με τον νεαρό, απάντησε: «Τι μου είπε; Δεν μπορώ να το πω. Η μητέρα μου, μου έχει δώσει κάποιες αρχές. Προφανώς όσα δεν έχει πει σε εκείνον η μητέρα του, τα έχει πει η δική μου σε μένα!»

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr